четвртак, 10. мај 2018.

♥ Avon true color flawless liquid foundation SPF 15♥


Ćao svima! U današnjem postu ću vam pisati moje utiske o Avon true color tečnom puderu sa SPF 15. Poručila sam ga pre mesec ipo dana i ''krenula u avanturu '' s njim. Te sad mogu vam preneti utiske konačne.


Puder možete poručiti kod bilo koje Avon dane, regularna cena mu je 1230 din, ali skoro uvek je nekoj akciji, te sam ga ja bila kupila po ceni od oko 600-700 din. Pakovanje je standardno od 30 ml, bočica je staklena dok je čep tvrda plastika. Naravno dolazi u kutiji koja je od kartona.


Kada se otvori poklopac od pudera ( prva slika ) ima pumpica preko koje se dozira puder u željenoj količini. Puder možete pronaći u 9 nijansi i morate biti vrlo obazrivi jer ja kada sam kupovala izabrala sam (odokativno) treću nijansu po redu u katalogu izgledala mi je baš kao moj ten, međutim kada je puder stigao, nijansa je svetlija dosta.


Moja nijansa je warm ivory i njena šifra je 19166. Što se teksture tiče, ona je lagana i malo gušća, ali se lepo i lako razmazuje po licu. Puder sam uvek nanosila beauty blenderom te nisam imala nikakvih problema sa nanošenjem i blendanjem, čak se i lepo nadograđuje.


Što se pokrivne moći tiče, u katalogu i na njihovom sajtu piše da je potpuna, što apsolutno nije tačno. Pokrivna moć je blaga ka srednjoj i to slabija srednja pokrivna moć, možda kao BB krema. Čak Farmasi CC krema ima odličnu pokrivnu moć za razliku od ovog pudera. Tako da ovaj puder, ako nameravate da ga kupite, možete ga koristiti za dnevnu varijantu i kada nemate bubuljice kada vam naiđu oni dani u mesecu.


Što se postojanosti tiče, s obzirom da je moja koža normalna, kad - kad umeju delovi oko nosa da budu suvi, sasvim se normalno ponašao na licu. Ništa se nije skinulo sa lica, lepo se čak ponašao i na ogromnoj vrućini i sa ostalim proizvodima je lepo sarađivao.


Da li ste vi probale ovaj proizvod? Kakvi su vaši utisci?


Zapratite me na instagram-u da se družimo i tamo. Ćaos ♥

2 коментара: