недеља, 1. април 2018.

♥ Favoriti marta ♥


Kraj marta je konačnoo! :) Tu su i favoriti, to su novi proizvodi, sve sam kupila krajem februara ili dobila te sam mogla ceo mesec da ih testiram i kažem vam moje utiske. Nema ih puno, ali nisam se ni trudila da ih ima preterano jer želim da stignem sve da isprobam kako treba da nigde ne brzam sa testiranjima.


Ukoliko me pratite na instagramu znate da sam vam na story-ju rekla da sam kupila Garnier Men Roll-on. U poslednje vreme mi ne odgovaraju uopšte ženski roll-oni iz kog razloga, ne znam. Sve moguće ženske roll-one sam probala ali bukvalno sve i ništa. Ne mogu da vam definišem taj osećaj ali mnogo neprijatno se osećam kao da se znojim 263521563 puta više kao da mi ti proizvodi izazivaju znoj, čudno totalno. Dok sa muškim roll-onima to nije slučaj, mnogo prijatnije se osećam i sveže.


Naredni favorit je Balea pena za tuširanje sa mirisom vanile. U početku sam bila skeptična što se tiče pena za kupanje, nije mi nekako zvučalo primamljivo dok nisam kupila ovaj samo zato što je sa vanilom. Kada sam se prvi put istuširala sa ovom penom, pala sam u nesvest. Toliko lepo miriše, nije potrebno puno proizvoda, koža nežna, mekana, jako prijatan osećaj. Kupila sam ga u DM-u, cena mu ne prelazi 300 dinara.


Ako vam je potrebna maska koja pruža ogromnu hidrataciju, čekirajte Nivea 1 minute urban detox masku. Bolju masku za lice probala nisam. Više o njoj možete pročitati ovde.


Važim za jednu od onih osoba koja ne može da istrpi bilo kakvu vrstu boli a pored toga imam jako osetljive noge malo jači dodir i modrica mi izađe, nažalost. Ukoliko imate isti problem preporučila bih vam Balea gel za brijanje. Ovaj koji sam koristila u martu je sa borovnicom, ali nije bitno uopšte jer svi Balea gelovi rade isti posao. Neguju, pružaju hidrataciju, ne isušuju kožu, prijatnog su mirisa, nije potrebna velika količina proizvoda, može da traje po mesec ipo dana sigurno.


I poslednji proizvod tj favorit marta meseca je Golden Rose Liquid Glow Highlighter. Daje potpuno prirodan sjaj, lepo se ponaša i kao sjaj za usne. Više o njemu možete pročitati ovde.


Da li vi koristite ove proizvode? Kakvi su vaši utisci?


Lajkujte facebook page i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Mnogo mi se dopadaju proizvodi koje si izdvojila za svoje favorite. Ali nekako mi se najviše dopada Golden Rose Liquid Glow Highlighter i zaista mislim sa ću ga uzeti sebi ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши