недеља, 11. фебруар 2018.

♥ Jumbo Srbija + VLOG ♥


Ćao svima! U današnjem postu ću vam pisati o prodavnici Jumbo koja se nalazi u sklopu marketa Super Vero. Jumbo prodavnica je poreklom iz Grčke i uglavnom možete naći proizvode po jako pristupačnim cenama.

Za druge gradove nisam sigurna, ali u Beogradu, Jumbo prodavnicu možete naći na 4 lokacije: Konjarnik, Novi Beograd, Voždovac i TC Zemun Park. U Jumbo prodavnicama možete naći sve što vam je potrebno sve za porodicu i decu. Cene su i više nego povoljne a kvalitet je zaista zadovoljavajući. Ukoliko želite nekome da poklonite nešto a niste baš u finansijskoj mogućnosti u Jumbo možete napraviti savršen poklon za 500 dinara i manje.


Znate da deca uglavnom traže igračke da im kupite za poklon ili kada je Uskrs, Nova godina, Božić, rođendan a igračke umeju dosta skupe da budu u Jumbu možete kupiti igračku do 500 dinara. S obzirom da imam dve male sestre od ujaka kada sam išla kod njih, znajući šta vole kupila sam im: Jednoj sestri plastelin od 32 boje koji košta svega 150 dinara, i drugoj sestri dnevnik s obzirom da ona voli da piše a i ima 8.5 godina tako da je za nju to već taman koji takođe košta 150 dinara.




Ukoliko imate školarce, školski pribor je takođe jeftin, posuđe, plastika, odeća... Sve pohvale i preporuke imam za Jumbo. Sigurna sam da ste svi bar jednom čuli za njih, ali niste obratili pažnju, idite slobodno, nećete se pokajati.


Da li ste vi išle u Jumbo? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Takođe pogledajte video koji je upravo izašao na mom kanalu kliknite ovde. Ćaos ♥

Нема коментара:

Постави коментар