недеља, 4. фебруар 2018.

♥ Artdeco Extreme Volume Mascara ♥


Ćao svima! Tema današnjeg posta jeste Artdeco Extreme Volume Mascara. Ovu maskaru, kao i ostale Artdeco proizvode sam dobila kao novogodišnji poklon u advent kalendaru.


Pakovanje nije ništa specijalno, klasična crna boja i srebrnom bojom napisan brend. Tekstura je tečna, brzo se nanosi i lagano prelazi preko trepavica i obasjava ih lepom crnom bojom. Nakon naneta 3-4 sloja trepavice dobijaju efekat veštačkih trepavica. Ono što je meni bitno, verujem da je i svima, trepavice se ne slepljuju, ali nakon nanošenja morate bar 5-10 sec gledati dole da se osuši maskara na trepavicama jer ume nekada da se preslikava na kapke, nije uvek slučaj.


Čak i sa jednim slojem maskara daje sasvim okej volumen, dok nakon 4-5 sloja daje extreman i zadovoljavajući volumen a četkica lepo raščešljava trepavice. Postojana je na trepavicama tokom celog dana, a ono što je mana ove maskara je da nakon određenog vremena sa trepavica padaju i na licu ostaju crne sitne tačkice iz kog razloga ne znam. Skida se lako i ne razmazuje se tokom skidanja šminke.

Na slici je (desna strana lica) maskara nakon nanošenja 2 sloja.


To bi bilo to za ovaj post, da li vi koristite ili ste koristile ovu maskaru? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

2 коментара: