понедељак, 29. јануар 2018.

♥ What is in my bag? / Šta je u mojoj torbi za fakultet? ♥


Ćao svima! U današnjem postu ću vam pokazati šta se nalazi u mojoj torbi za fakultet. Mi, žene, smo poznate po tome da nam je u torbi haos, ali što se fakulteta tiče trudim se da mi u torbi budu samo najosnovnije i najpotrebnije stvari.


Uvek nosim torbe srednje veličine na fakultet jer u nju može da mi stane sveska u kojoj hvatam beleške. Ovu torbu, sam kupila u Deichmannu, i u nju može stati sve i svašta.


Prvo, najpotrebnije, za fakultet je sveska i dve hemijske, uvek imam rezervnu za svaki slučaj što bi se reklo.


Zatim, novčanik u koji sam kupila u jednoj prodavnici torbi u Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu. Nije ni veliki a ni mali novčanik, može stati u većinu torba.


Naredno što je u mojoj torbi, to je ogledalce, balzam za usne i neki sjaj za usne ili mat karmin, sve zavisi od odevne kombinacije i šminke, nekada se ni ne šminkam te mi je u torbi samo balzam za usne.


Podrazumevaju se naravno i obične maramice. Nekada u torbi se nađu i vlažne, no u trenutku kada sam slikala i pisala post to nisam imala u torbi, tako da nisam želela ništa da dodajem ili uklanjam iz iste.


To bi bilo to za ovaj post. Šta se nalazi u vašim torbama za fakultet? Dođite da se družimo na facebook page-u i instagram-u. Ćaos ♥


2 коментара: