петак, 26. јануар 2018.

♥ Artdeco Magic Fix ♥


Ćao svima! Tema današnjeg posta, kao što vidite po naslovu, je Artdeco Magic Fix. Ovaj proizvod sam dobila kao novogodišnji poklon u advent kalendaru.


Ukoliko ne zna neko, ovaj proizvod služi za fixiranje isključivo mat karmina i ruževa za usne i pruža im dugotrajnost i vodootpornost. Možete naći u Jasmin parfimerijama po ceni od 1700 din.


Magix fix se nalazi u maloj bočici zapremine 5ml. Četkica mu je kao četkica kod lakova za nokte. Tekstura je lagana ali u sebi sadrži dosta alkohola, tako da pre nanošena ovog proizvoda usne neka vam budu hidrirane. Što se mirisa tiče, alkohol je uzeo maha tako da ništa se sem alkohola ne oseća. Ono što je vrlo važno kada koristite ovaj proizvod je da kada nanesete četkice je da ne zatvarate usta već da ih držite poluotvorena nekih 2-3 minuta da alkohol upije. Takođe zbog velike količine alkohola osećaćete peckanje i malo zatezanje usana.


Kada koristite ovaj proizvod možete slobodno da zaboravite na dodatno dodavanje ruža ili karmina. Ja sam ruž nanela oko 13:30h i trajao je sve do nekih 19h dok ga ja skinula nisam. O tome možete pogledati i u mom vlogu i premotajte na 14:36. Kada sam došla kući sve je izgledalo baš kao onog trenutka kada sam ga nanela, nakon jela i pića malo se samo skinulo da mestima gde nisam nanela Magic Fix, a ostalo je sve stajalo na svome mestu. Iskreno, nisam očekivala da će izazvati sve moje pozitivne utiske i reakcije, bilo mi je nekako čudno, ali mogu vam reći da ga koristim svaki put kada idem na fakultet i kada se našminkam. 


Da li ste vi koristile ovaj proizvod ili ga koristite? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

Нема коментара:

Постави коментар