субота, 9. децембар 2017.

♥ First Impression: Balea noćne maske za lice ♥


Ćao svima! U današnjem postu ću vam pisati prve utiske o Balea noćnim maskama za lice. Njih sam kupila pre dva meseca u DM-u, ali nisam stigla da ih isprobam sve u kratkom roku i napišem moje utiske, no evo napokoh uhvatih vremena pa sedoh da vam napišem post o njima. Da li ih ima još u DM, ne znam, nisam ih videla više, ako ima super, jer za cenu od 99 din su fantastične.




Prvu masku koju sam isprobala je Avokado pastel. U sebi sadrži 8ml proizvoda, kao i ostale 3 maske. Ova maska ima prijatan miris. Tekstura je gusta i lagana, pruža blagi osećaj hlađenja, na mestima gde je manje proizvoda naneto brzo se suši, na mestima gde je više proizvoda namenjeno sporije se suši. Nije lepljiv proizvod, dok se suši imate lepljiv osećaj na koži. Nakon 3h nanošenja suvlji deo je malo lepljiv, postaje da bude masno ali ne puno. Ujutru je koža masna, nežna i mekana. Nakon umivanja koža je hidrirana, nežna i sveže je lice.




Sledeća maska koju sam isprobala je Alga plava. Tekstura deluje kao ljigava i lagana je, nema miris, pruža osećaj hlađenja. Pruža blagi osećaj zatezanja kože, brzo se suši. Na dodir deluje lepljivo, ali nije. Nakon 2h nanošenja lepljivost polako prestaje i koža na izgled deluje masno, ali na dodir ne. Ujutru je koža malo lepljiva ali nežna na dodir. Nakon umivanja koža postaje sve mekanija, čista i nežna.




Naredna maska je divlja ruža. Tekstura je lagana i kremasta, prijatnog je mirisa, daje prijatan osećaj koži i blagi osećaj hlađenja. Nakon 1h: nema osećaja zatezanja kože, osećaj na licu je kao da ste naneli kremu za lice, tekstura nije lepljiva. Nakon umivanja koža je nežna na dodir i deluje lepljivo, ali kada dodirnete čini vam se da ste namazali kremu.




I poslednja maska je zeleni čaj. Formula je gelasta, pruža osećaj hlađenja koži i prijatan je osećaj na licu. Blagi osećaj zatezanja kože i na dodir lepljiva formula. Nakon 1h koža je upila proizvod, malo je lepljivo, nakon dodira ništa na prstima ne ostaje. Koža na izgled deluje masno. Ujutru koža je nežna, hidrirana, i spremna za makeup tokom celog dana. 

ŠTA KAŽE PROIZVOĐAČ? 
- Maske su pogodne za sve tipove kože. Naneti uveče nakon čišćenja lica. Izbegavati predeo oko očiju. Ostaviti da deluje preko noći, ujutru kao i obično oprati lice. Maska se takođe može koristiti i tokom dana ali u tom slučaju ostaviti da deluje 15-20 min a onda ostatke otkloniti kozmetičkom maramicom.

SVE UKUPNI MOJ UTISAK?
Jako sam zadovoljna maskama i oduševljena, ukoliko naiđem na njih rado ću ih opet kupiti. U videu ispod ovog teksta se nalazi kako izgleda koja maska na koži. Ukoliko ste vi probale ove maske pišite mi vaše utiske.

Zapratite me na Instagram-u i lajkujte moj facebook page. Ćaos ♥


2 коментара: