петак, 20. октобар 2017.

♥ DIY: Sprej za raščešljavanje kose ♥


Ćao svima! Danas sam rešila da podelim sa vama kako ja pravim sama sprej za raščešljavanje kose sa samo 2 sastojka koja sigurno imate u kući. Kosa mi se jako mrsi i tako jednom istraživajući po internetu nađem ovaj beauty recept i odmah odlučim da ga napravim.

Sve što vam je potrebno je:

1) Topla voda sa česme
2) Balzam za kosu - koji god imate

Postupak je sledeći potrebna vam je takođe prskalica bilo koja, koju god imate u kući u nju sipate toplu vodu. Zatim dodate dve kašičice balzama, možete i odprilke, zatvorite prskalicu i dobro promućkajte da se balzam i voda sjedine i da se balzam rastvori u vodi. Nakon toga ostavite dan - dva da odstoji i nakon toga možete koristiti proizvod kada god želite da raščešljate kosu, ne mora to biti samo kada operete kosu, s tim da uvek pre upotrebe promućkate. U ovo takođe možete dodati neki miris po želji, ali ja nisam stavljala nikakav miris jer balzam predivno miriše tako da i ova prskalica je prijatnog mirisa.

To bi bilo to, nadam se da vam se dopada. Pišite mi vaše utiske kada napravite svoju prskalicu kako vam se čini ili podelite sa mnom u komentaru neki vaš beauty recept za prskalicu. Lajkujte moj facebook page i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

5 коментара:

  1. Predivna recenzija! Prva imam kosu koja se jako mrsi, pa mi je ovaj tvoj post bio od itekakve pomoci :)
    Zapratila sam te, ako zelis uzvrati :)

    Novi post https://pandawayofficial.blogspot.com/2017/10/todays-outfit-sunny-autumn-day.html#comment-form

    ОдговориИзбриши
  2. Ajoj odlicna ideja, draga moja! Nikada mi ovako nesto ne bi palo na pamet! Zaista izgleda delotvorno i jako korisno. Definitivno cu isprobati,. Hvala na deljenju draga!

    New post is on my blog! Visit me, Maleficent

    ОдговориИзбриши