уторак, 8. август 2017.

♥ Cosmetics for travelling ♥ Kozmetika za putovanje ♥ #2


Ćao svima! U današnjem postu ćete videti šta je to od kozmetike što sam ponela sa sobom na selo i na more. Ukoliko ste propustili post o tome šta sam nosila u Apatin, možete pogledati ovde.


Prvo što se nalazi u neseseru je Balea micelarna voda, ne nosim celu ovu flašu već sam kupila, kao što vidite na slici malu flašicu za putovanja sa pumpicom i tu sipala proizvod. Praktično je a i malo mesta zauzima. O micelarnoj vodi možete pročitati u postu o nezi lica ovde.


Naredni proizvod u neseseru je Bypasse tonik za lice. Njega sam takođe sipala u malu flašicu za putovanja koje sam kupila u DM. O Bypasse-u možete pročitati ovde.


Sledeće je sprej za raščešljavanje kose. Nažalost u DM nema praznih flašica sa prskalicom te moram poneti sa sobom celo ovo pakovanje, ali ne zauzima puno mesta. O ovom proizvodu možete pročitati ovde.


Naravno, ništa bez EOS-a. Bilo koji balzam za usne mora biti u mojoj torbi i uz mene jer u momentu kada osetim da mi se suše usne a nema balzama počinjem da besnim. O EOS-u možete pročitati više ovde.


Naravno tu su i tuferi bez kojih ne mogu i bez kojih skidanje i čišćenje lica nije izvodljivo.


Nosim sa sobom i Planet Spa masku za lice da je još testiram a i ima efekat kreme za lice. Prve utiske o ovoj maski možete pročitati ovde.


To bi bilo to. Kako izgleda vaš neseser za putovanja? Šta vi od proizvoda nosite? Dođite da se družimo na facebook-u i na instagram-u.

2 коментара:

  1. Sjajan post! Meni micelarna nije odgovarala, kada je nanesem penila bi i lice bi mi bilo lepljivo poslr nje, te bih imala osecaj da lice nije cisto.
    https://50nijansiroze.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala :) sto se tice micelarne vode ja sam uglavnom cula sve preporuke te sam je kupila i zadovoljna sam, mozda je do proizvodnje :)

      Избриши