понедељак, 3. јул 2017.

♥ What is in the box for travelling ? ♥ Šta je u mom neseseru za putovanje? ♥


Ćao svima! Za nekoliko dana ( ne znam tačno ni ja kada ) putujem u Apatin, pa sam želela sa vama da podelim šta je to što nosim od kozmetike. Odmah na početku ću vam reći da sam gledala da budem što praktičnija i da ne moram puno stvari da nosim, s obzirom da ja znam da nosim sve i svašta nepotrebno, sada sam spakovala samo ono što će mi trebati. Te sam par sati pred ispit otišla u DM i kupila sve što mi treba.


Prvo što nosim je ovaj Balea Oil Repair šampon za kosu od 250 ml. Došla sam na ideju da nađem neki šampon i balzam 2u1 da ne mora da kupujem posebno balzam posebno šampon, već da sve to sadrži jedno pakovanje. Išla sam redom od proizvoda do proizvoda i došla do ovoga gde sam pročitala na deklaraciji da je do 80% lakše raščešljavanje, te mislim da mi je to sasvim dovoljno tj uklapa se u moj ''kriterijum''. Čim probam šampon pisaću vam ili prve utiske ili detaljnu recenziju, ili i jedno i drugo u slučaju da se promeni mišljenje ili delovanje. 


Sledeći je Nivea Care Shower Creme Care 250ml. Ovaj proizvod nisam kupovala već imam uvek kući zalihe gelova za tuširanje, ili dobijem od nekoga ili kupim sama da imam. Takođe i za ovaj proizvod ću vam pisati ili prve utiske ili detaljnu recenziju, ili i jedno i drugo u slučaju da se promeni mišljenje ili delovanje.


Sledeći je Balea BodyLotion Sommerwonne 100ml. Ovo je limitirana kolekcija, tako da ukoliko vam se dopada požurite u DM i kupite ga, piše da je sa blagim cvetnim mirisom, ja sam otvorila samo da pomirišem i prijatan je miris, ali proizvod nisam testirala. Pakovanje je praktično ne zauzima puno mesta, ali me jako brine zato što je u kesici pa da kojim slučajem ne pukne kesika ukoliko je nešto prignječi. Isto važi i za ovaj proizvod ili prve utiske ili detaljnu recenziju, ili i jedno i drugo u slučaju da se promeni mišljenje ili delovanje ću pisati.


I poslednje u neseseru je sprej za kosu za brzo sušenje. Njega koristim već duže vreme, a o njemu možete pročitati u mom postu o nezi kose.

To bi bilo sve što se tiče ovog posta, nadam se da vam se dopada. Pišite mi u komentarima šta se nalazi u vašem neseseru za putovanje ili da li ste vi koristili neke od ovih proizvoda i kako se vama čine. Dođite da se družimo na facebook-u kao i na instagram-u. Ćaos ♥

2 коментара: