субота, 20. мај 2017.

♥ Nega usana ♥


Ćao svima! Danas vam pišem o mojoj nezi usana, preciznije o mojoj kolekciji labela/balzama za usne. Moje usne brzo ispucaju, brzo se suše te uvek uz sebe imam neki balzam za usne/labelo. Takođe zbog brzog isušivanja i ispucalosti usana, uvek kada se šminkam tj pre početka šminkanja namažem na usne balzam/labelo da bih pripremila usne za mat karmine jer neki mat karmini, kao što znate, isušuju usne.


Prvi labello u mojoj kolekciji je Labello Lip Butter sa malinom. Rozikaste je boje, lagan je, ali ne prija mojim usnama uvek, kao da mi se dodatno isuše i postanu lepljive, pogotovo uveče ako namažem usne njime pred spavanje, ujutru mi usne budu katastrofa, ali ponekad u toku dana namažem usne ovim proizvodom.


Sledeći u mojoj kolekciji je Labello Care&Colour Nude. U poslednje vreme proizvodi Labella mi baš ne odgovaraju i nisam zadovoljna njima, da li je do formule ili mojih usana, ne znam, ali trudim se da što više izbegavam ovu vrstu balzama jer mi uopšte ne hidriraju usne. Do pre godinu dana, bili su moji omiljeni, a sada totalno razočarenje. Ukoliko meni ne odgovara, ne znači da neće ni drugima, ja samo pišem svoje iskrene utiske o ovom proizvodu.


Avon višenamenski balzam, pored toga što se koristi za lice, telo, dobar je i za usne. Zadovoljna sam hidratacijom koju pruža mojim usnama, čini ih glatkim i ima prijatan miris. Njega slabo koristim jer mi uglavnom stoji u kupatilu, a sva šminka je u mojoj sobi. Ali svakako što se tiče ovog proizvoda ima sve preporuke od mene. 


Naredni balzam za usne je dečiji Winx balzam. Koristila sam ga dosta ali ne pruža dovoljnu hidrataciju mojim usnama, čak šta više imam osećaj da ih dodatno isušuje. Prijatnog je mirisa, oblik je sličan EOS balzamima, možda je proizveden od sastojaka da bi baš odgovaralo deci. I da ne zaboravim, miris je fantastičan, miriše na dečiju žvaku. 


Moj favorit što se tiče balzama za usne je definitivno EOS. Trenutno imam sa mirisom maline. Pruža potpunu hidrataciju mojim usnama, ne isušuje ih, iako ga nanosim u velikim količinama, usne budu mekane, lepe, ne ispucaju mi brzo i ne suše se, pogotovo ako imam na usnama mat karmin. Bukvalno se kunem u njega! Vredi svaki dinar, a s obzirom na količinu traje 5-6 meseci ( barem meni ).


I poslednji balzam za usne je SUN DANCE ( DM marka ) sa mirisom vanile i kokosa. Ovaj balzam se koristi tokom letnjih perioda kada su temperature nesnošljivo visoke. Ima zaštitni faktor 30, i zaista ne isušuje usne i ne dozvoljava suncu ili morskoj soli ili hloru da ih isuši, toliko lepo neguje da me je prosto oduševilo kada sam probala prvi put ovaj proizvod. Nijedan proizvod ( uključujući i EOS ) mi ne pomaže za hidrataciju usnama tokom letnjih dana sem ovoga, i što je najbitnije ne lepe se usne. Tako da devojke, vreli dani vam dolaze ako želite da probate ovaj proizvod pravac u DM drogeriju, i da ne zaboravim da napomenem mislim da mu je cena negde oko 150-200 din.


To bi bilo sve od mene za ovaj post, nadam se da vam se dopada. Pišite mi vaše utiske i koje vi balzame/labela koristite za negu usana. Dođite i da se družimo na facebook-u. Ćaos! ♥

6 коментара:

  1. Predivan post,imam ovaj lip butter! :)


    anastasjastyles.blogspot.ba <-------------- novi post na temu blue whale

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post draga,EOS je definitivno jedan od boljih proizvoda za njegu usana međutim smatram da je cijena previsoka!♥


    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, što se cene tiče, s obzirom da mi traje od 4-5 meseci je i više nego dobra ♥

      Избриши
  3. Odlican post :) Nova sam na bloggeru i zapratila sam se,poseti i ti moj blog ako zelis ♡ Dotted with hearts

    ОдговориИзбриши