понедељак, 30. април 2018.

♥ Favoriti aprila ♥


Ćao svima! Došao je kraj i ovom vrelom aprilu mesecu a tu su i favoriti. U aprilu mesecu se nalazi '' mala ekipa ali odabrana ''. Ovi proizvodi su uglavnom koje sam koristila tokom celog aprila meseca, pa da ne dužim, počnimo.


Prvi proizvod je Nivea 1 minute urban detox maske koji se našao i u favoritima marta meseca, ukoliko ste propustili taj post, možete ga pročitati ovde. Bolju masku za hidrataciju nisam probala posle koje nije potrebna krema za lice u naredna 24h minimalno. Pruža svežinu koži, koristim je bar 2-3 puta nedeljno.


Proizvodi za negu lica su naredni favoriti. Njih koristim već 2 meseca i prezadovoljna sam njihovim učinkom. Više o ovim proizvodima možete pročitati ovde.


Naredni proizvod je Artdeco Glam Stars Lip Gloss u nijansi 35. Ukoliko me pratite već neko vreme znate da više volim mat karmine, ovo je jedini sjaj za usne u mojoj makeup kolekciji. Uvek ga '' nosim '' uz neki no makeup - makeup look za neku dnevnu varijantu. Više o njemu možete pročitati ovde.


I poslednji proizvod je Biofar Vitamin C. Ljudi od kako ja pijem ovaj vitam mnogo bolje se osećam, ne osećam iscrpljenost, umor, pospanost, pruža mi dosta energije. Iako ga pijem samo 10 dana osećam se mnogo mnogo bolje, iako nisam počela da ga pijem iz tih razloga. Vitamin C sam počela da pijem jer su počele bubuljine da mi izlaze po leđima, takođe i njh sam '' rešila '' vitaminom C.


Koji su vaši favoriti aprila?


Zapratite me na instagram - u da se družimo i tamo! Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Mnogo mi se dopadaju tvoji favoriti. Ja isto imam problema sa bubuljicama na leđima, ali svakako ću probati ovaj Vitamin C i nadam se da će mi pomoći ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno. Probaj bas ovaj Biofarov od 1000mg vitamin C, kako njega pijem zaista su se povukle bubuljice, i mnogo se energicnije osecam pored svega. Ne znam da li isto deluju i drugi bredovi vitamina C ali za ovaj zaista imam sve pohvale. ♥♥♥

      Избриши