петак, 2. март 2018.

♥ Balea hidrantni šampon za kosu ♥


Ćao svima! Negde pred sam kraj godine mama je otišla u DM i kupila Balea šampon. Balea brend generalno volim da koristim i prija mojoj koži a veoma je pristupačana cena za odličan kvalitet. S obzirom da mi razni šamponi  ne odgovaraju jer mi brzo stvaraju perut, retko kojim šamponom sam i zadovoljna. Međutim koji god šampon Balein da sam probala ja sam bila zadovoljna rezultatima.


Pakovanje je zapremine 250ml i cena mu je oko 150 dinara. Ovaj šampon je sa mirisom manga, ali jedno mi nije jasno, isprobavala sam pre dosta kupki sa mirisom manga i nijedan miris nije kao ovaj, meni lično ovaj miris je više breskva, buni me, ali to nije bitno toliko jer nakon pranja moja kosa miriše na mango/breskvu šta god da je, i to sigurno jedan ceo dan u slučaju da se ne nalazim u prostoriji gde su pušači. Šampon je namenjen suvoj i oštećenoj kosi.


Ne isušuje kosu i bez silikona je. Ono što primećujem nakon mesec dana pranja kose, to je da mi se toliko ne primete ispucali krajevi. Naravno, šampon ne može kosu učiniti zdravijom kao kada je šišate ili ne znam ni ja šta, ali bar malo zakamuflira sve to. Kosu obično perem na svaki 3-4 dan, ali nekada mi i ne deluje toliko masno te je operem nakon 5-6 dana. Perut mi se nije pojavila nijednog trenutka kako koristim ovaj šampon, ne isušuje kožu glave a kosu čini mekšom i mirišljavom.


Da li vi koristite Balea šampon? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Nažalost,nisam probala ovaj šampon,ali prvom prilikom ću! ❤
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши
  2. Šamponom sam oduševljena, baš mi se dopada :)
    Pratim i ja tebe ♥
    Naravno :)

    ОдговориИзбриши