среда, 28. фебруар 2018.

♥ Favoriti februara ♥


Stigao je i kraj drugog meseca 2018.godine. Ukoliko ste propustili januarske favorite, možete ih pročitati ovde. U februaru sam jako malo ''novih'' proizvoda koristila, novih sam stavila pod znake navoda iz razloga što te proizvode imam duže vreme ali ih ne koristim često, neke i koristim, ali u ovom mesecu sam ih baš koristila.


Prvi favorit ovog meseca je Catrice Camouflage cream. Njega sam pre koristila kao bazu za senku za oči, međutim kako sam dobila novu u Advent kalendaru ovaj proizvod sam zapostavila te sam rešila da se malo posvetim istom. Ima dobru pokrivnu moć, dugotrajan je, moj je u nijansi 010 Ivory. Malo više o ovoj kamuflaži možete pročitati ovde.


Naredni proizvod je Artdeco baza za senke za oči. Nju sam dobila u advent kalendaru kao novogodišnji poklon. Više o ovoj bazi možete pročitati ovde.


U februarskim favoritima našla se i Balea peel off maska za lice. Čisti kožu, uklanja nečistoće i dubinski čisti lice. Više o njoj možete pročitati ovde.


I poslednji favorit koji redovno koristim je EOS. Bukvalno mi ništa ne pomaže da negujem svoje usne kad ispucaju i kad se isuše kao EOS. Moj je sa malinom, uvek koristim različite. Više o mojoj nezi usana možete pročitati ovde.

Da li vi koristite neke od ovih proizvoda? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

11 коментара:

 1. I love being exposed to beauty products I haven't tried before.

  ОдговориИзбриши
 2. Koristila sam EOS jedno vreme, ali mislim da lip butter bolje neguje, tako da trenutno to koristim za negu usana. :)

  Novi post :) | Instagram

  ОдговориИзбриши
 3. I always adore testing out new beauty products. Thanks for the recommendations!!

  ОдговориИзбриши
 4. I use that EOS lip balm in the summer months. it is really good and easy to carry around. Thanks for sharing.

  ОдговориИзбриши
 5. All of your favorites from February look fab, I haven't tried any of these but I have my eyes on that Artdeco eyeshadow base.

  ОдговориИзбриши
 6. Love the sound of the lip care cream. I could do with some after the cold winter

  ОдговориИзбриши