петак, 23. фебруар 2018.

♥ Potrošeni proizvodi + proizvodi koji mi ne odgovaraju ♥ #1


Ćao svima! U današnjem postu ćete videti proizvode koje sam potrošila i proizvode koji mi nažalost ne odgovaraju. Nažalost kažem jer taj brend volim. Nema puno proizvoda svega 3 potrošena i 2 koja mi ne odgovaraju. Nisam čekala da se nakupi dosta toga jer bi bio predugačak post.


Prvi proizvod koji je potrošen je Balea gel za brijanje za osetljivu kožu. Dolazi u ambalaži 250ml, tekstura je žute boje koja se potom sipanja proizvoda u ruku pretvara u belu boju. Proizvod prvo sipam u ruku a zatim onda nanesem na noge. Noge brijem iz razloga jer su jako osetljive i ne smem da koristim ništa od epilatora a ni ne preporučuje mi se depilacija. Nakon ovog proizvoda koža mi je mekana, nežna, hidrirana. Tople preporuke za ovaj proizvod.


Sledeći potrošeni proizvod je Serical maska za kosu sa keratinom. Maska koja pomaže mojoj kosi da izgleda zdravije, pruža joj mekoću, zakamuflira malo ispucale krajeve, jedva da se vide, lepo raščešljava kosu i što je najbitnije pruža zaštitu tokom feniranja i drugih načina stilizovanja kose. Ovo je redovan proizvod u mojoj nezi kose, a takođe se našla i u godišnjim favoritima.


I poslednji potrošeni proizvod je WooW lip balm. Ovo je prirodni balzam za usne, pruža potpunu hidrataciju mojim usnama naročito nakon skidanja karmina sa usana. Ovaj proizvod se takođe našao u godišnjim favoritima a unboxing woow kozmetike možete pogledati ovde.


Proizvod koji mi ne odgovara je Balea Roll-on. Ovaj proizvod je predivnog mirisa ali uopšte nemam taj neki osećaj svežine kada ga nanesem, već imam osećaj kao da se nisam kupala najmanje 2 nedelje i + imam osećaj da mi ubrzava znojenje i imam ogroman osećaj neprijatnosti. Za ovaj proizvod mi je krivo jer ukoliko me pratite znate da bar u svakom '' sektoru '' ( lice, telo .. ) imam bar 1 Balea proizvod.


I poslednji je Dove Roll-on nema uopšte prijatan miris imam užasan osećaj, ne osećam se prijatno, sveže, s ovim proizvodom se još nelagodnije osećam.

To bi bilo za ovaj post. Da li ste vi koristile neki od ovih proizvoda, kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Ove maske za kosu su fantasticne. Imam blajhanu kosu i ih koristim u kombinaciji sa glissovom ljubicastom. Kosa mi uopste ne izgleda kao da je blajhana. Cak se i moj frizer zaprepastio.

    Posjeti moj blog. Svaka sugestija, kritika ili savjet su mi dobrodosli :D

    ОдговориИзбриши