понедељак, 25. децембар 2017.

♥ GODIŠNJI FAVORITI 2017. ♥


Ćao svima! Sve smo bliži kraju 2017. godine, a tu je i post sa godišnjim favoritima. Izdvojila sam par proizvoda koje sam u toku godine dosta koristila i kojima sam oduševljena i non stop ih koristim. Nema ih puno, što bi se reklo '' mala ali odabrana ekipa ''.


Prvi proizvod je Byphasse tonik za lice. Koža postaje mekana i blistava, ne samo tada kada koristite proizvod već i sutradan.  Prijatnog je mirisa i što je najbitnije nema alkohola u sebi a sa mirisom je ružine vode. Tonik je namenjen svim tipovima kože.


Balea 2 u 1 sprej za osvežavanje kože lica i fixing makeup sprej. Fixing sprej sam testirala u noćnom izlasku bukvalno, bilo je mnogo zagušljivo vruće u klubu a šminka se ni mrdnula nije, sve je bilo na licu i očima baš kao i onaj momenat kada sam se šminkala, za male pare proizvod odličan. Što se tiče spreja za osvežavanje lica tu je takođe veliki + imate osećaj hladjenja na licu a takođe i prija koži lica nakon skidanja šminke. Obožavam ovaj proizvod daje svežinu licu, prijatnog je mirisa, kao fixator je testiran u svim mogućim vremenskim uslovima zaista sve pozitivne reakcije na ovaj proizvod.


Naredni favorit koji ću vam predstaviti je I ♥ makeup čokoladna paleta naked chocolate. Pigmentacija je ludilo, ne truse se puno. Razni makeup look-ovi se mogu postići ovom paletom. Ukoliko niste pogledale možete videti makeup look za novogodišni doček ovom paletom ovde.


Zatim, favorit ja mislim većine devojaka čuvena Golden Rose 10. Odlična pigmentacija, dugo stoji na usnama, može se nositi uz većinu makeup look-ova. Gusta tekstura, prijatnog mirisa, kada se nanese na usne brzo se suši u mat.


Lip Scrub Malina, ima lep miris ali nije me oduševio. Što se tiče teksture ovog proizvoda sva je od šećera. Nakon korišćenja Lip Scruba moje usne su dobile sasvim novu boju, otklonile su se suve i izumrle ćelije. Šećer tako lepo deluje na moje usne da sam oduševljena čistinom koju pruža. Takođe mi pomaže zajedno sa Lip Balmom da lakše skinem mat karmine s usana. Lip Scrub i Lip balm je sve što usnama treba kao priprema za mat karmine ili bilo koje druge karmine i sjajeve. Zajedno družaju odgovarajuću negu vašim usnama, ono što moram napomenuti je, da se nakon korišćenja ova dva proizvoda mat karmin skida mnogo brže i bolje. Woow lip balm ima miris dečijih žvaka.Koristila sam ga i bez scruba i fantastičan je takođe.


Serical Crema Alla Cheratina masku za kosu koristim već godinu dana. Pomaže mi u raščešljavanju kose nakon pranja, kada operem kosu do narednog pranja kosa mi je mekana, lako mogu da je raščešljavam, a ono što je najbitnije pruža zaštitu kosi tokom feniranja i drugih načina stilizovanja kose.

To bi bilo to, nadam se da vam se dopada. Da li su neki od proizvoda i vaši favoriti? Koji su vaši favoriti? Dođite da se družimo na facebook page - u i instagram - u. Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Mnogo mi se dopadaju tvoji favoriti. Nadam se da ćemo moći gledati neke od recenzoja za ove proizvode ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши