четвртак, 5. октобар 2017.

♥ Catrice Camouflage Cream VS Essense Get Picture Ready ♥


Ćao svima! U današnjem postu ćete čitati upoređivanje Essence Get Picture Ready korektora i Catrice camouflage cream. Testirala sam oba tako da vam mogu reći moje finalne utiske o tome kakvi su, koliko stoje na licu, kakva im je pokrivna moć i sl.


Što se tiče Essence Get Picture Ready korektora imam ga u dve nijanse jedna je 10 Ivory ( na slici swatch broj 1 ) nit je narandžastog nit žućkastog podtona, između je negde, u periodu kada sam pocrnela mi baš odgovara, ima veliku pokrivnu moć, jedina mana mu je što se brzo suši te ga odmah nakon nanošenja utapkam odmah.

Sledeća nijansa je 20 nude (  na slici swatch broj 2) ona je narandžastog pod tona. Iako na izgled deluju obe nijanse iste, da nema razlike, na prirodnoj svetlosti se vidi razlika, ima veliku pokrivnu moć.
I jedan i drugi korektor na sebi imaju sunđer i funkcioniše tako što istisne se proizvod iz ambalaže i nanosi se tim sunđerčićem. Kupila sam oba u Shopping Centru SuperNova u Zadru u Mülleru.



Catrice Camouflage Cream u nijansi 010 Ivory je žutog podtona ima odličnu pokrivnu moć, dosta je kremast te neće sve četkice da rade sa ovim proizvodom posao kako treba, dugotrajan je korektor, ne uvlači se u bore. O tome kako prekrivam podočnjake možete pročitati ovde.


Testirala sam oba korektora isti dan kada sam išla u grad sa leve strane je Catrice Camouflage Cream a sa desne strane je Essence Get Picture Ready. Čitav dan provela sam u gradu korektori mrdnuli nisu sa svog mesta, pokrivna moć je ostala ista, nije se primetila razlika uopšte.


Sve moj ukupni utisak jeste da sam jako zadovoljna i Essence korektorom i Catrice Camouflage-om. Moje preporuke i za jedan i za drugi proizvod, zaista nema razlike, sada jedino zbog podtona vidite koji sam najviše odgovara. Što se tiče cene Essence sam platila 10kn što u dinarima izađe oko 160-170 din, a Catrice mi se čini da košta oko 300-400 din.

Koje vi korektore koristite? Da li se vama dopadaju? Kakvi su vaši utisci? Lajkujte moj facebook page i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

3 коментара:

  1. Odlican post, ja koristim aurine korektore, oni su mi odlicni, ali i catrice tekucu kamuflazu koja mi je fantasticna. Imam i ovaj essence, njega koristim s vremena na vrijeme i sasvim je oke

    Blog: MagdalenaŠ.

    ОдговориИзбриши