понедељак, 18. септембар 2017.

♥ My impressions: Ikea Serbia ♥ Moje impresije: Ikea Srbija ♥


Ćao svima! Mislim da većina zna da se u Srbiji napokon otvorila Ikea. Otvorila se prvom polovinom osmog meseca, tačan datum nisam sigurna. S obzirom da sam ja tad bila van države nisam bila u mogućnosti da posetim ranije Ikeu već sam tek pre nekoliko dana.





Što se tiče samog prilaska Ikei odrađen je fenomenalno, oznake, put sve je za svaku pohvalu. 


Što se tiče samog ulaska, ulaz je na jednim vratima a izlaz na drugim. Kada se udje u samu Ikeu, ne uzimaju se kolica u delu gde su izloženi proizvodi, već se uzima kesa koja stoji u korpama i koju nakon kupovine vraćaš tj. ostavljaš na kasi. Kada se uzme kesa ide se pokretnim stepenicama u izložbeni salon.



Kada dođete u izložbeni salon nakon 10ak koraka naićićete na odložene olovke, papir i metar koji naravno možete zadržati.




Na tom papiru, preciznije flajeru kada ga otvorite je Ikea mapa i tu vam piše gde se šta nalazi



U izložbenom prostoru takođe imate i strelice koje vas upućuju gde se treba kretati, da biste obišli celu Ikeu, da se ne bi vrteli u krug. Kada završite sa izložbenim salonom, niz stepenice silazite u prizemlje i tu vam se nalazi posuđe, peškiri i sve što vam je potrebno za kuću, njih uzimate i odmah stavljate u torbu ako vam se nešto dopadne i plaćate na kasi zajedno sa nameštajem iz izložbenog prostora tačnije iz magacina.



Kada završite sa prodajnim prostorom, i ako ste želeli tačnije zapisali nešto iz prodajnog salona idete u magacin i tražite red i deo gde se nalazi komad nameštaja.



Kada uzmete komad nameštaja sklopljen idete na kasu, gde imate mogućnost i sami da budete sebi kasir ( ja mislim u slučaju samo kada plaćate karticama ), a ako plaćate novcem onda idete na regularnu kasu. Cene su im sasvim korektne, pritom ukoliko niste zadovoljni više tim komadom nameštaja, sačuvajte račun i do isteka 365 dana možete vratiti isti.


Takođe postoji i omanji tablet postavljen gde ti možeš sam da dizajniraš i uklapaš nameštaj po tvojoj volji i želji. Takođe ukoliko niste išli u Ikeu, a planirate da idete, nikako je ne možete obići za 1h.


To bi bilo to što se tiče opšteg dela u sledećim slikama i videima ćete videti nešto što se meni dopada pa sam slikala i snimila:



Ovaj sto možete pogledati i na sledećem linku: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/70290459/



Ovaj fiokar možete naći na sledećem linku: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/00261295/



Ovaj fiokar možete videti na sledećem linku: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/50264927/


Ovu mini komodicu možete naći na sledećem linku: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/60216356/




To bi bilo to što se tiče ovog posta, nadam se da vam se dopada, za poslednje tri slike nisam na sajtu uspela da nađem proizvode. Da li ste vi bili u Ikei, da li vam se dopada? Pišite mi vaše utiske. Lajkujte moj facebook page, dodajte facebook profle, i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

4 коментара:

  1. Veoma zanimljivo, baš imaju divne stvari. Ove bele komode izgledaju super.
    Magicni svet lepote

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi se dopadaju ovi fiokari. Ima dosta zanimljivih stvarčica. :)
    https://little-diary-by-jovana.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam ja puno ni slikala, ko ima prilike neka odvoji jedno popodne i neka ide u Ikeu, jer sat vremena je malo da se obidje Ikea :)

      Избриши