четвртак, 14. септембар 2017.

♥ I wish ... ♥ #1


Svi mi imamo snove i uvek nešto želimo. Današnji post je nešto što nisam videla da je iko pisao ili pričao o tome. Ovaj post '' I wish ...'' sam zamislila tako da vam pokažem šta je želim, kako bih ja to organizovala, sredila i uredila da bude baš onako kako se meni dopada. Slike će biti sve sa interneta jer je ovo nešto o čemu ja maštam i nešto što bih volela da mi se jednog dana ostvari.

Ono što poslednjih par dana želim jeste pas. Ukoliko ste čitali moj post pet tag, znate da imam psa, ukoliko niste pročitali a zanima vas klik ovde. Ovaj put je u pitanju rasa Pomeranski medvedic Boo.  Taj psić izgleda ovako:


Izgleda kao plišana igračka zar ne? Kada sam ga prvi put ugledala na internetu bukvalno ludim za njim. Moram takođe da napomenem da ovaj psić nije nimalo jeftin u nekim uzgajivačnicama košta i do 7000e ( za veću cenu od te nisam čula ), a najniža cena mu je 200e.

Šta znam o ovom psiću?
- Znam da je kućni pas, da bukvalno u ruci se drži, najviše što može porasti je 28 cm (mužjak), ženke nešto malo manje, nije opasan po okolinu, voli da je u centru pažnje, voli da se igra, što je najbitnije ( po onome što sam čitala o ovoj vrsti psića ) veoma ga je lako dresirati. Postoji u beloj, naradžastoj, i ja mislim crnoj boji. Teški su svega 1.3kg.


Kada bih ga kupila ili dobila, takođe bih morala da mu obezbedim hranu, krevetić za spavanje i sve ostalo što mu je potrebno otišla bih u Pet Centar i kupila sledeće:

1) Što se hrane tiče tu bih morala da se konsultujem ili sa radnicima u Pet Centru ili sa ljudima kod kojih sam kupila psa ali po onome što sam pročitala mislim da bi mu hrana na ovom linku odgovarala:

https://www.pet-centar.rs/alleva-life-briketi-za-stenad-c-o-puppy-junior-small-breed-1-5kg.aspx

https://www.pet-centar.rs/friskies-kesica-za-stenad-junior-piletina-i-sargarepa-u-sosu-100g.aspx

2) Sledeće što bih kupila je svakako šampon s obzirom da je on kućni pas i potrebno ga je kupati 2-3 puta nedeljno, pored šampona bih u korpu '' ubacila '' i higijenske vlažne maramice:

https://www.pet-centar.rs/trixie-sampon-za-stenad-puppy-250ml.aspx

https://www.pet-centar.rs/amici-e-felici-vlazne-higijenske-maramice-sa-mirisom-pudera-40kom.aspx

3) Na red dolazi i WC za štenad, ovo nisam znala da postoji uopšte, tek kada sam pretraživala sajt Pet Centra sam naletela na ovo:

https://www.pet-centar.rs/flamingo-wc-za-stenad-puppy-trainer-10-kom-prostirki.aspx

https://www.pet-centar.rs/flamingo-upijajuce-prostirke-za-stence-training-mats.aspx

4) Hmm, gde će mali medvedić da spava? I taj '' problem sam rešila '', verujem da na sajtu nisu istaknuti svi proizvodi koji su u prodavnicama, s toga bih za početak izabrala krevetić ali jako mali:

https://www.pet-centar.rs/fabotex-krevet-za-pse-i-macke-jet-set-avangard-zag-plavi.aspx

5) S obizirom da voli puno da se igra, potrebne su mu i neke igračkice, ja bih izabrala ove:

https://www.pet-centar.rs/camon-igracka-za-stenad-puppy-koska-srce-lopta-kocka-plisana-roze-plavo.aspx

https://www.pet-centar.rs/camon-igracka-za-stenad-puppy-kost-jump-catch-vinil-15cm-raznih-boja.aspx

6) Što se ostale higijene tiče potrebni su mi češagija za češljanje psića i sakupljač dlaka sa nameštaja:

https://www.pet-centar.rs/furminator-cetka-za-stence-brush-comb-set-deshedding-tool.aspx

https://www.pet-centar.rs/camon-valjak-lint-pet-sa-samolepljivom-trakom-za-skupljanje-dlaka-sa-mirisom.aspx

7) I da ne zaboravim što je važno, za dresuru mi je potrebno i par keksića a i kada već bude dresiran da i on ima da se zasladi biram sledeće ( naravno opet napominjem s obzirom da je psić baš mali konsultovala bih se sa radnicima pet centra ili sa uzgajivačnicom kod kojih sam ga kupila):

https://www.pet-centar.rs/lolo-pets-bakery-biskvit-za-pse-bones-banana-small-teglica-210g.aspx

https://www.pet-centar.rs/lolo-pets-bakery-biskvit-za-pse-animal-mix-teglica-210g.aspx


To bi bilo to za ovaj post od mene. Nadam se da vam se dopada. Moram takođe da napomenem da ovaj post nije sponzorisan, ovaj post je više da podelim sa vama moj san, moju želju i ono što bi me učinilo najsrećnijom osobom kada bih imala ovog psića. Da li se vama svidjaju ovakvi postovi? Da li neko od vas ima ovog psića. Lajkujte moj facebook page, dodajte me za prijatelja na facebook profil-u, i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

Нема коментара:

Постави коментар