четвртак, 21. септембар 2017.

♥ Ebelin beauty blender VS Müller beauty blender ♥


Ćao svima! Današnji post namenjen je bitci izmedju Ebelin i Müller beauty blendera. Ebelin-ov sam nedavno kupila jer sam isto kao skoro nešto čula za njega preko youtuberke Dejane Erić, a par dana kasnije sam na youtube-u  našla i recenziju istog koju je radila Sofija Grijak. Müller-ov beauty blender sam kupila u shopping centru Super Nova u Zadru ali pre toga ništa o njemu čula nisam već je bilo '' ma samo da ga isprobam ''.

Ebelin beauty blender


Ebelin beauty blender je dosta mekaniji, bio suv bio mokar. Lagan je za upotrebu. Kao što vidite na slici kada je mokar naraste oko 1cm. Nakon nanošenja pudera malo proizvoda upije, lepo blenda i daje finu pokrivnu moć. Nakon prvog pranja očiste se sve nečistoće, nema potrebe prati ga više puta nakon završetka korišćenja.


Müller Beauty Blender


Za razliku od Ebelin-ovog beauty blendera ovaj beauty blender je dosta tvrd, kada se pokvasi, malo, ali baš malo bude deblji s tim što i dalje ostaje tvrd. Upija dosta više proizvoda i manju pokrivnu moć daje. Kada se pere iz prve ne može da se očisti ceo, već prvi put kao kad skidate lak ili gulite nešto tako puder izbija na površinu ovog proizvoda. Potrebno ga je oprati 1.put pa ostaviti par sati da se osuši, pa tek onda 2. put i tad bude čist. Ako ne bude čist ni tad, posle 2. pranja potrebno ga je opet ostaviti par sati da se osuši pa oprati 3. put.





To su moji utisci o njima. A sada ćete ih videti na delu. Tačnije testiraćemo na jednoj strani lica Ebelin na drugoj strani lica Müller beauty blender. Koristiću Farmaci CC kremu u nijansi medium to dark.



Na slikama se ne vidi velika razlika, tačnije ni uživo se ne primeti, baš kad priđete blizu ogledalu onda primetite da Müller beauty blender daje manju pokrivnu moć puderu ili CC kremi, a Ebelin beauty blender daje veću pokrivnu moć.


To bi bilo to za ovaj post. Kakav vi beauty blender koristite? Kakvi su vaši utisci? Lajkujte moj facebook page, dodajte me na facebook profile i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

4 коментара:

  1. Ovaj Ebelin se ne čini toliko loše, a Mullerov sam probala, ali bukvalno samo probala i totalni je promašaj, premali je a tvrd kao kamen, mislim da sam ga maltene odmah bacila. Više štete no koristi od njega... :( Pozdrav! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ebelinom sam bas zadovoljna i redovno ga koristim, a Muller stoji za ukras :/ Pozdrav :)

      Избриши
  2. Super post

    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши