петак, 1. септембар 2017.

♥ Back to school ♥ No makeup - makeup look ♥


Iako se svi prvi dan škole/fakulteta lepo našminkamo ( ne preterano ) ali se trudimo da taj prvi dan svi lepo izgledamo, ima dana i kada nas mrzi da se šminkamo, a nekada se i uspavamo pa nemamo vremena. U ovom postu ću vam pokazati no makeup - makeup look koji uglavnom '' primenjujem '' jer uglavnom imam malo vremena, uspavam se, mrzi me da ustanem ranije da se šminkam, te ovaj look bude '' spreman '' za svega 5 minuta a opet izgledam odmorno, sveže i lepo.


Prvo što koristim je puder ili korektor malo svetliji ili potpuno identičan sa mojom bojom kože i ne nanosim ga uopšte puno i to utapkam beauty blenderom.


Zatim sledeće što nanosim na podočnjake je korektor i njega takođe ublendavam beauty blenderom.


Zatim sve to setujem puderom u kamenu da mi se korektor ne bi pomerao a i puder stajao na mestu. Generalno meni je normalna koža tako da mi dodatno i preterano setovanje nije potrebno.


Da ne bih bila bleda u licu, moram malo ga ugrejati bronzerom i to ne jako taman bronzer već negde izmedju ni svetao a ni taman, ali ne puno, već dovoljno je mala količina samo malo da se primeti.



Što se hajlajtera tiče, koristim neki manje pigmentovan jer nije mi potrebno da sijam, već da sve to izgleda prirodno.


S obzirom da nemam puno vremena da iscrtavam obrve, koristiću gel u boji za obrve, on je svetliji malo od mojih obrva te se ne primeti da ga imam uopšte, ali meni se to baš dopada.


Zatim nam je potrebna i maskara, jedan sloj je sasvim dovoljan da sve to izgleda prirodno a lepo, mada može i dva sloja jer maskara daje dodatnu svežinu licu i očima.


Što se usana tiče, uglavnom namažem labelo ili EOS lip balm jer tako ja više volim, ali uz ovaj look može ići i neki nude karmin ili olovka za usne.





Kada se završi sve, to izgleda ovako :




To bi bilo to, nadam se da vam se sviđa. Da li vi šminkate no makeup- makeup look, koje proizvode koristite? Lajkujte moj facebook page, dodajte moj facebook profil i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥



2 коментара:

  1. Mnogo mi se dopada kako si se našminkala. Moram ti reći da je predivno i da mislim da je sasvim u redu za prvi dan. Ali naravno srednje škole i fakulteta, nikako osnovne ❤️❤️❤️

    Pratim te: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno :) naravno, slazem se, ali nazalost, u danasnje vreme se i osnovnci od 6.-7. razreda sminkaju ♥♥

      Uzvracam follow :)

      Избриши