недеља, 23. јул 2017.

♥ Aqua park '' Aqua fun '' ♥


Ćao svima! Danas će biti malo drugačiji post, pisaću vam utiske o mom boravku jedan dan u Aqua Park '' Aqua fun ''. Ovaj Aqua Park se nalazi u Beogradu u bloku 45, 400m od okretnice tramvaja 7,9,13 i autobusa 75,94,95 ( ostale linije ne znam, ali nije ni bitno ). 21.07.2017. je bilo otvaranje ovog Aqua parka i ulaz je bio slobodan. Prva zamerka je što nije tačno označen put do aqua parka, sledeće je što, barem po meni, to se ne može nazvati Aqua Parkom, pitate se sigurno zbog čega? Pa ovako, bazen je kao da ste ga kupili u prodavnici tačnije onaj na razvlačenje sa šipkama.



Sledeće što me užasno iritira, logično, što u bazen ne možeš da uđeš ili izađeš iz bazena nego da sačekaš red da izađu/uđu jer postoje samo troje merdevina. U bazenu puno buba, prljavštine, užas. Ovo je jedini najdublji bazen i u njemu se nalaze kao neki poligoni, ako ste gledali Wipeout, znaćete o čemu pričam. Takođe na te poligone nije mogao da ide onaj koji nema sigurnosni prsluk, što je sasvim okej, i spasioci su zaista brinuli o našoj bezbednosti.


Što se osoblja tiče jako su ljubazni, spasioci za sve pohvale. Da bi ste bili u ovim ''kućicama'' morate potrošiti minimalan iznos od 5000 din, što je po meni preterivanje. Što se tiče cena i nisu baš najsjajnije, ulaznica za odraslu osobu 800 din po meni je mnogo jer zaista ne vredi te pare, hrana i piće su čisto solidne cene. Ovo mi više liči na dečiju vodenu letnju igraonicu nego na Aqua park.



Što se tiče tobogana i svega ostalog to je na naduvavanje imaju tramboline, mesta za fudbal, trambolina za devojčice sa Frozen i ostalim princezama. Prostorom sam zadovoljna. Ja sam bila na ležaljkama i za to ( bar taj dan ) nije bio određen uslov koliko novca mora se potrošiti. 











Imaju dosta bazena za decu, takođe i igraonice. Svlačionice i nisu za svaku pohvalu jer su bile na zakopčavanje rajvešlusa i odmah su bile pokidane.



Sve ukupan moj utisak bilo mi je okej sasvim, lepo sam se provela i uživala osećala sam se bar jedan dan poput deteta, ali da ne vredi za ulaznicu od 800 dinara ne vredi i da to za mene nije Aqua Park.

To bi bilo to za ovaj post, ovo su moji lični utisci, vi ako imate želju i ako ste bili tamo imate potpuno pravo i na drugačije mišljenje od mog. Dođite da se družimo na facebook-u i na instagram-u. Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Znači u suštini razočaranje... Baš sam pre neki dan pričala s nekim o ovome. Ne verujem da ću ga posetiti, ne dopada mi se nakon ovog posta!

    Girly world

    ОдговориИзбриши