четвртак, 20. јул 2017.

♥ Utisci o Balea Professional šampon za kosu Oil Repair ♥


Ćao svima! U današnjem postu ću vam pisati o Balea šamponu za kosu koji sam ponela sa sobom na putovanje. Nisam stigla da vam pišem o prvim utiscima ali zato su tu finalni utisci. Ukoliko ste čitali post o tome šta nosim na putovanje znate da sam kupila ovaj šampon, ukoliko niste taj post možete pogledati ovde

O ovom šamponu nisam čula ni videla da iko piše, priča itd, takoće u postu o tome šta nosim na putovanje sam vam napisala da sam tražila 2u1 šampon i balzam. Kupila sam ovaj šampon i dok njime nisam oprala kosu molila sam se samo da se ne razočaram u proizvod. Prijatnog je mirisa ali dosta je tečan, mada to nije ni toliko važno.

Prvi put kada sam oprala kosu ovim šamponom rezultati su bili i više nego pozitivni. Moja kosa se jako brzo mrsi a i masti. Kada sam oprala kosu i sačekala jedno 15-20 minuta da peškir upije vodu pokušala sam da se očešljam bez prskalice tj bez spreja za raščešljavanje kose mogu vam reći da je šampon dosta doprineo da lakše očešljam kosu iako prskalicu za raščešljavanje nisam ni pipnula. Šampon je namenjen oštećenoj i suvoj kosi. Ono što je možda najvažnije, barem meni, pored toga što dosta pomaže u raščešljavanju, to je takođe i da nema naelektrisanja kose. 

Pomenula sam takođe da mi se kosa brzo masti, na svaka 2-3 dana perem kosu, sa ovim šamponom kosa mi je bila masna tek posle 4-5 dana. Šampon sadrži keratin i arganovo ulje. Što se tiče reči da je za oštećenu kosu, naravno vama apsolutno ništa neće pomoći da vam kosa bude ''zdrava'' sem odlaska kod frizera, šampon služi da je ne oštećuje još više i da bar na izgled deluje koja zdrava.

Takođe moram da napomenem da šampon uopšte nije promenio delovanje dok god ga je imalo u pakovanju, naravno s tim što sam ipak posle 3-4 pranja ipak koristila prskalicu da ne bude da sam je nosila za džabe. Čak i ujna koja ne koristi takve proizvode bila je odušeljena kako ''radi posao'' i bila je i više nego zadovoljna. 

To bi bilo to što se tiče ovog posta. Ukoliko imate još neka pitanja vezana za ovaj šampon, a nisam rekla pišite mi u komentaru ili vaše utiske o ovom šamponu. Dođite da se družimo na facebook-u i instagram-u. Ćaos ♥

4 коментара: