понедељак, 18. јун 2018.

♥ Eucerin Hyaluron-Filler CC cream SPF 15 ♥


Ćao svima! Za danas sam vam pripremila recenziju Eucerin Hyaluron-Filler CC kreme SPF 15. Prvi utisak o ovom proizvodu je na mom youtube kanalu, ako se ga pak preskočili možete ga pogledati ovde. Ovu kremu sam dobila na Pro Femina konferenciji.


Proizvod dolazi u kartonskoj kutiji, a sama krema je u pakovanju od tvrde plastike. Na vrhu pakovanja nalazi se dozer s kojim lako dozirate željenu količinu kreme. Obično CC kreme, puderi i slično se nalazi u pakovanju od 20-30ml, Eucerin CC krema je posebna, ona dolazi u pakovanju od 50ml što je isuviše dovoljno.

Formula je lagana i hidrirajuća pogodna je za normalnu kožu. Dostupna je u svetlijoj i tamnijoj nijansi. Ukoliko ne želite taj dan da se šminkate a opet želite pristojno da izgledate i da delujete odmorno, ova krema je pun pogodak za no makeup-makeup look. Ono za šta je još ova krema pogodna to je kao podloga za puder. Koristila sam ovaj proizvod kao podlogu i mogu vam reći da daje zadovoljavajuće rezultate. Nemam masnu kožu ni suvu, ali drži mi puder na mestu sve dok ga ne skinem,takođe moram napomenuti da je predivnog mirisa. Što se pokrivne moći tiče, ona je slaba ka srednjoj.


Cenu proizvoda ne znam, jer kao što sam već rekla dobila sam na poklon. U sebi sadrži SPF 15 + UVA zaštitu. Za neke dnevne varijante je krema dovoljna ili eventualno ako ste na moru pa uveče malo kada izađete u šetnju. Ono što krema daje je prirodan izgled kože i ujednačava ten.


Da li ste vi probale ovu kremu? Kakvi su vaši utisci?

Zapratite me na instagram-u da se družimo i tamo! Ćaos ♥

Нема коментара:

Постави коментар