среда, 23. мај 2018.

♥ Alverde color&care mix your makeup ♥


Ćao svima! U današnjem postu čitaćete moje utiske o Alverde pigmentu sa pudere. Nekima je ovo spas ako nema određenih nijansi i kunu se u njega, nekima je užas, mišljenja su dakle podeljena.


Ovaj pigment možete naći u bilo kojoj DM drogeriji u dve nijanse: svetlijoj i tamnijoj. Moja je kao što vidite po slici iznad tamnija. Kako se koristi pigment? Sigurna sam da već većina zna, ali ajde napisacu za svaki slučaj ukoliko postoji neko ko nije čuo za pigmente i za njegovo korišćenje. Ukoliko ste uzeli svetliji puder od vašeg tena, logično je da ćete uzeti tamniji pigment, ukoliko ste pak uzeli tamniji puder onda kupujete svetliji pigment. Upotreba je jednostavna, na paleticu, ruku nanesete puder a zatim dozirate pigment dok nedostignete nijansu pudera kao što je vaš ten, zatim izmešate i nanosite kao normalno puder kada nanosite.


Pakovanje je od 20 ml i sasvim je dovoljno, jer nikada ne treba previše da se dozira, jako mala količina treba, čak i za one devojke koje idu u solarijum. U mom slučaju ovaj pigment ne menja mi teksturu pudera, ne menja pokrivnu moć. Mnoge devojke se žale na to, ja zaista nemam problem s tim. Cena je oko 400-500 dinara i ne žalim ni dinar dat na proizvod jer vredi, barem meni.


Kakva su vaša iskustva s ovim proizvodom?


Zapratite me na instagram-u da se družimo i tamo! Ćaos ♥

2 коментара:

  1. Nisam isprobala ovaj proizvod, ali sam čula dosta pohvala za njega. Mada meni nije teško ubosti nijansu jer je to zimi najsvjetlija, a ljeti dvije tamnija i uvijek pogodim. A ukoliko ja pogriješim, uvijek imaju mama i sestra koje mogu da koriste ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam cula dosta i pozitivnih i negativnih kritika za proizvod, tako sam sam malo bila u dilemi, ali se ne kajem sto sam ga kupila :) ♥

      Избриши