недеља, 4. март 2018.

♥ Uklanjanje šminke + nega lica nakon skidanja šminke ♥


Ćao svima! U današnjem postu želim da vam pričam o stvarčicama s kojim ja uklanjam šminku, kao i negu lica nakon uklanjanja šminke. Na ovu ideju sam došla jer smatram da je nega lica nakon skidanja šminke preko potrebna, a retko koja devojka neguje lice nakog istog.


Prvi proizvod, odnosno sa čime prvo počinem uklanjanje šminke su Balea vlažne maramice sa mirisom grejpa. U pakovanju ih ima 25 komada i cena im je do 200 din. Ono što volim kod ovih maramica a to je što mi ne iritira lice, obično posle nekih maramica mene lice počne da peče, pojavi mi se crvenilo, sa ovim maramicama taj problem nemam. Otklanjaju šminku bez ikakvog razmazivanja i detaljno i temeljno čiste lice. Predivno mirišu jedina im je mana što većeg pakovanja nema. U sebi ne sadrže alkohol ali sadrže vitamin E. Meni su potrebne 2 maramice da bih skinula celu šminku sa lica, jedna maramica za jednu stranu, druga za drugu stranu.


Nakon vlažnih maramica, verovali ili ne, koliko god maramice bile proizvod kojim ste zadovoljne skidanjem šminke, i koliko god vam prikazivale da vam je lice čisto, to zapravo tako i ne izgleda. Za dodatno čišćenje lica koristim Balea umivalicu i četku za čišćenje lica. Moj prvi utisak o ovim proizvodima možete pročitati ovde.


Nakon dodatnog čišćenja želim Byphasse tonikom da umirim kožu lica i da joj dam dodatnu negu i hidrataciju. A i da bih se uverila da su umivalica i četka dobro odradile svoj posao. Ovaj tonik možete pronaći i u mojoj svakodnevnoj nezi lica koja je sada malo izmenjena, ali uskoro ću vam pisati post o istoj. Takođe ovaj proizvod se našao i u godišnjim favoritima.


Nakon tonika, da bih hidrirala kožu koristim Avon care Family lotion for face, hand & body. Najviše se koncentrišem na deo oko nosa i sam nos jer taj deo ume da mi bude jako suv. I to nanosim proizvod na svakih 3-4 minuta 2-3 puta. Recenziju o ovom proizvodu možete pročitati ovde.


Nekada pre kreme stavim masku za lice. Ova je Baleina peel off maska. Više o ovoj maski možete pročitati ovde.


2-3 sata nakon svih mazalica volim, da osvežim lice Balea 2u1 fiksatorom za šminku i osveživačem za lice. Prskalica mu je savršena, lepo raspršuje proizvod. Ima prijatan miris i imate osećaj hlađenja kože.



To bi bilo to za ovaj post. Kako izgleda vaša nega lica nakon skidanja šminke? Da li vi koristite neke od ovih proizvoda ili ste ih koristile? Kakvi su vaši utisci? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

16 коментара:

  1. Probala sam sve što se tiče ovoga i zsdovoljna sam.
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши
  2. It looks like a great routine for make up removal. I am glad you enjoyed the products.

    ОдговориИзбриши
  3. Divaan post! Slike su fantasticne :)
    Ako zelis da se medusobno folujemo, ostavi komentar na zadnjem postu i klikni ako nades vremena na linkove na kraju --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/2018/02/elegant-winter-outfit-zaful-rosegal.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uzvratila sam follow :)
      Ako mozes ostavi komentar na mom drugom blogu --> http://howaboutjourney.blogspot.hr/2018/02/novalja-varazdin-zadar-rab-krk.html

      Избриши
  4. wow! So many nice nice products.. can't understand ur language but the products looks nice..

    ОдговориИзбриши
  5. Ne koristim nijedan proizvod koji si navela, ali mi deluje da su dobri proizvodi... <3 Jako lep post... <3

    Ako zelis zaprati me i uzvraticu, samo ostavi komentar <3

    Novi post
    https://sassyprimadonna.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  6. I've never used a peel off mask because I'm scared that I get dry skin afterwards. It's best to use a moisturizer to maintain moisture.

    ОдговориИзбриши
  7. I'm going to share this beauty techniques to my mom and cousins. They'll surely love your post. Thanks!

    ОдговориИзбриши
  8. These products looks promising, I hope they're available outside the local market. Most of the famous beauty products are already outshined by the newer but less-known counterparts.

    ОдговориИзбриши