субота, 24. фебруар 2018.

♥ Artdeco eyeshadow + EASY MAKEUP with that eyeshadow ♥


Ćao svima! Današnji post je vezan za Artdeco senke za oči. Belu i plavu, kao i kutijcu za senke sam dobila u advent kalendaru a braon senku sam dobila kao novogodišnji poklon od devojke kod koje radim nokte.


Počeću prvo s braon šimerastom senkom u broju 208. Ovo je mono senka, možete je kupiti dok nas jer kao što sam rekla na početku dobila sam je od devojke kod koje radim nokte. Senka je pigmentovana, dugotrajna i mnogo trusi se. Senka se kupuje pojedinačno i u sebi sadrži 0.8g. Swatch senke sa bazom i bez baze je na kraju posta.


Što se tiče bele šimeraste senke ona je u broju 320. Takođe je mono senka a da li se može naći kod nas ne znam, dobila sam je u advent kalendaru. Plastika u kojoj se nalazi senka u sebi sadrži magnet tako da kada se stavlja u kutijcu magnet odmah prijanja uz podlogu. Senka je pigmentovana, dugotrajna i trusi se manje nego 208 i u sebi sadrži 1.5g. Swatch ove senke se takođe nalazi na kraju posta.


I poslednja Artdeco senka je šimerasta plava. Ona je u broju 73. Takođe je mono senka i ne znam da li se može naći kod nas. Plastika u kojoj se nalazi senka u sebi sadrži magnet tako da kada se stavlja u kutijcu magnet odmah prijanja uz podlogu. Senka je pigmentovana, dugotrajna i trusi se isto kao bela šimer senka a u sebi sadrži takođe 1.5g.

Swatch bez baze


Swatch sa bazom ( o ovoj bazi možete pročitati ovde )


Kao što vidite po slikama senke jesu pigmentovane, ali sa bazom su daleko pigmentovanije. U nastavku posta videćete slike tj šminkala sam oči belom i braon senkom. U pregibu sam nanosila braon senku, a na pokretni deo kapka belu senku, preko njih crni ajlajner, dok u vodenoj liniji oka je GR olovka za oči u broju 01.






To bi bilo to za ovaj post. Da li vi koristite Artdeco senke? Kakvi su vaši utisci o istim? Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥

4 коментара:

  1. Odlična recenzija draga. Paletica mi se dopada, ali nažalost ne i njene boje da je koristim često, ali kada izlazim iz zone komfora je zaista odlična. Takođe, sviđa mi se make-up look koji si dobila ❤️❤️❤️

    I follow you ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno! Što se boja tiče, paletu sam koristila samo par puta, plavu 2-3 puta, baš ih slabo koristim, a nisam ja birala boje tako sam dobila.. Hvala ti još jednom ♥♥♥

      Избриши
  2. Divna paletica. 😍 look je divan,oduševljena sam. ❤
    Pratim te,pa ako želiš uzvrati! ❤
    I usput pogledaj i komentariši dva poslednja posta,ako nije problem. 😘

    Sara Pokorni

    ОдговориИзбриши