петак, 29. децембар 2017.

♥ U 2018 ... + Video kako sam okitila jelku i jedan deo kuće ♥


Ćao svima! Ovo je moj poslednji post u 2017. godini i narednih par dana neću ništa objavljivati ( bar tako mislim :) ) ako budem raspoložena objaviću neki post, ali želim da praznike provedem sa svojom porodicom i prijateljima i da se zajedno opustimo i odmorimo, mada odmora će biti malo jer 8.01. imam odbranu seminarskog rada, no dobro.

Ono što želim da vam kažem jeste da mi je jako drago i zahvalna sam što čitate moje postove, što imam i vašu podršku s neke strane, trudiću se da što više postova izbacujem i što više aktivna budem.

U 2018. godini želim svima što i meni i mojoj porodici kao i prijateljima da uvek budete nasmejani, da vas uvek Sunce greje, budite uvek srećni jer nekome značite sve, nikada ne budite begunci od ljubavi, već večito letite u njoj, budite zdravi kao dren, neka vam se uvek Sunce rađa i nikada ne budite kraljevi i kraljice izgubljenih stvari, a sve što vas je tištilo i sputavalo u ovoj godini neka ostane u istoj a u 2018. godini počnite sve ispočetka i zakoračite na nove staze uzdignutom glavom.

Za sam kraj vas čeka video kako sam okitila jelku i jedan deo kuće tačnije hodnika. Hvala vam puno na čitanju i komentarima. Želim vam srećne Novogodišnje i Božićne praznike. Dođite da se družimo na facebook page - u i zapratite me na instagram - u. Ćaos ♥


2 коментара:

  1. Draga, želim ti sve najbolje u 2018-oj godini i da se lijepo provedeš zajedno sa svojim najbližnjima. Takođe, mnogo mi se dopada snimak ❤️❤️❤️

    I follow you: Visit and follow ----> Marija's blog

    ОдговориИзбриши