недеља, 10. септембар 2017.

♥ Organize your days, months ♥ Organizuj svoje dane, mesece ♥


Koliko god se trudili da upamtimo sve svoje obaveze i da ih ispunjavamo na vreme ponekad nam se dešava i da zaboravimo na njih ukoliko ih ima previše. Niko nije cvećka svima se dešava da zaborave ukoliko ne zapišemo negde i ne vodimo evidenciju o tome šta treba, kada, gde i u koliko sati.

U ovom postu ću vam pokazati kako ja organizujem svoj dan tačnije obaveze koje su mi bitne i koje ne smem da zaboravim poput fakulteta, ispita, termina za korekciju noktiju, termin zakazan kod frizera, zubara itd.

Sve što sam je potrebno to su kalendar, hemijska ili bilo koja olovka ili flomaster i lepljivi papir.


Zašto kalendar?
-  Kalendar vam je potreban iz razloga što ćete tu videti datum i dan a na tom listu će pisati mesec koji je u toku.Zašto lepljivi papir i olovka?
- Na lepljivom papiru ćete napisati obavezu koju imate dan, datum i vreme i kakva je obaveza ( npr. 20.11. kolokvijum engleski jezik 10h ) i taj papir zalepite na 11 mesec a kalendar držite negde na vidljivom mestu pored koga ćete prolaziti svaki dan i koga ćete moći videti. 


Ovako ja organizujem svoje obaveze koje imam. Da li vam se dopada i šta vi mislite o mom načinu organizovanja obaveza? Da li vi organizujete obaveze i na koji način? Lajkujte moj facebook page, dodajte me na facebook profil-u i zapratite na instagram-u. Ćaos ♥

Нема коментара:

Постави коментар