субота, 03. јун 2017.

♥ Ombre lips ♥


Ćao svima! Danas sam bila jako kreaktivna i '' osmislila sam '' moj ombre lips. Koristim malo više proizvoda i ovaj ombre može i uz neku večernju šminku, pogotovo sad devojke koje su maturantkinje ili apsolventi mogu da rekreiraju look, pogodno je baš za njih. Da ne dužim više ... uživajtee :)


 Pre svega, nanosim u maloj količini EOS lip balm da mi usne ne bi bile suve i dehidrirane zbog veće količine proizvoda na usnama.


Zatim, kada sam sačekala 2-3 min, nanela sam korektor, tačnije Catrice Camouflage Cream - 010 Ivory. Da bih dobila totalno hladan ton usana.Nakon toga oivičim usne Golden Rose olovkom za usne u broju 10.,
A nakon toga podebljam malo usne Golden Rose olovkom u broju 04.A zatim Golden Rose Long Stay tečnim karminom u broju 15 namažem cele usne.
Nakon toga, Golden Rose Long Stay tečni karmin u broju 03 mažem samo pri kraju usana, ne na sredinu. I to utapkavam četkicom.I pretposlednje što stavljam na usne je Golden Rose Long Stay tečni karmin u broju 10, njega nanosim na centar usana i utapkavam istom četkicom.I za sam kraj, a i da mi usne ne budu previse mat, nanosim Aura Highlighter 220 moonlight na centar usana pljosnatom četkicom.Ovako izgleda završni look ombre usana. Nadam se da vam se dopada. Dođite da se družimo i na facebook-u. Ćaos ♥

6 коментара: