понедељак, 29. мај 2017.

♥ Deborah Milano ♥ Makeup Kit ♥



Ćao svima! Za današnji post sam vam pripremila recenziju o Deborah Milano Makeup Kitu. Ovaj kit sam dobila od kuma, cenu ne znam, ali znam da je kupio u Zagrebu u Hrvatskoj ( u Srbiji nisam videla da ima). Dolazi u papirnoj kutiji, a u kutiji je još dodatno bio obložen mekanijom plastikom. Sam kit je oblika Ruske Babuške i težine je 22,8g. Kada se proizvod otvori, ima 17 proizvoda, od toga je 10 senke za oči, 6 sjajeva za usne i 1 krejon za oči.

10 senki za oči dosta pigmentovane, malo se truse i predivni makeup look-ovi mogu sa njima da se izvedu.Bela senka na samom vrhu i nema neku ulogu senke već je odličan kao hajlajter. Takođe bela senka u dnu, s leve strane braon senke i nije baš pigmentovana te nju koristim za setovanje base senke za oči.

Ovako pigmentacija izgleda bez baze za senku za oči:





A ovako izgleda pigmentacija sa bazom za senku:


Ako primetite, veća je izraženost pigmentacije sa bazom i boje su predivne. Što se tiče krejona, kremast je, na koži se lepo nanosi, al u vodenu liniju nikako, to mi se ne dopada.


Desna strana Deborah palete su sjajevi za usne koji su blago rečeno katastrofa. Ne razmazuje se lepo po usnama već je skupi sve u jednom delu usne, zaista razočarenje. Što se tiče aplikatora nisam ga koristila tako da vam ne mogu preneti nikakve utiske o njemu.



To bi bilo to za ovaj post. Nadam se da vam se dopada. Pišite mi vaše utiske, da li ste vi koristili ovaj proizvod? Ćaos ♥

2 коментара: